Bułka tarta bezglutenowa

Bezglutenowe

Masa netto: 400 g

Bułka tarta bezglutenowa

Składniki:

woda, mąka (ryżowa, kukurydziana), skrobia (ziemniaczana, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże, cukier, błonnik roślinny (psyllium, błonnik ziemniaczany), substancja zagęszczająca (hydroxypropylomethyloceluloza, guma ksantanowa), sól.

Informacje:

Przechowywać w suchym oraz chłodnym miejscu

Tabela wartości odżywczych:

Wartość odżywcza w 100g produktu
Wartość energetyczna (kJ) 1505
Wartość energetyczna (kcal) 358
Tłuszcze (g) 7,50
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0,60
Węglowodany (g) 65,70
w tym cukry (g) 4,70
Błonnik (g) 6,10
Białko (g) 4,90
Sól (g) 1,60
Konsumencki Lider Jakości 2024

Wkrótce otwarcie naszego e-sklepu

Już od przyszłego tygodnia zapraszamy do naszego sklepu internetowego, który uruchamiamy dla Państwa.