Multiwitamina SMOOTHIE

Zakwas z barszczu przepis

Składniki

500 ml kiszonego barszczu czerwonego PISKOREK,
4 garści szpinaku,
Sok z ½ cytryny,
1 pomarańcza,
1 kiwi,
1 jabłko,
250 ml soku jabłkowego,
1 łyżka erytrolu

Etap 1

Wszystkie składniki smoothie, podziel na części – pamiętaj o usunięciu gniazd nasiennych z jabłek. Owoce, szpinak sok jabłkowy i kiszony barszcz umieść w kielichu blendera. 

Etap 2

Miksuj do uzyskania jednolitej konsystencji ( w razie potrzeby dodaj nieco czystej, mineralnej wody).

Etap 3
Schładzaj minimum 2h.

Etap 4
Podawaj z kostkami lodu.

Wkrótce otwarcie naszego e-sklepu

Już od przyszłego tygodnia zapraszamy do naszego sklepu internetowego, który uruchamiamy dla Państwa.